No nyt on menny kolme viikkoa leikkauksesta. Osa tikeistä edelleenkin paikallaan. Painoa on nyt tippunut kaikenkaikkiaan 26,4kg ja leikkauksesta 7,2kg. Syömiset ja juomiset sujuu edeleenkin hyvin, mitä nyt välillä palan tunnetta kurkulla, mutta se kuuluu asiaan ja sen pitäisi helpottaa ajan kanssa jahka minun uusi masu tottuu uuteen "systeemiin". Välillä on ollut lenkin jälkeen hivenen heikompi olo, eikä pitkiä lenkkejä voi vielä tehdä. Pitää antaa kuitenkin keholle aikaa tottua ja toipua leikkauksesta. Onneksi mulla ei ole ainakaan vielä muuttunu makuaisti, kaikki maistuu ihan samalle kun ennenkin. 

Yllätin itseni yksi päivä kun aloin kokeilemaan pieneksi menneitä housuja. Ensin kyllä ajattelin etteivät ne vielä mahdu, mutta kokeilempa kuitenkin. Noh, ne housut olivat menneet aivan liian isoiksi surprise! No empä sitten kerennyt niitä housuja pitää, mutta onneksi löyty kahdet pienemmät housut jotka olivat sopivia smiley. Piru ko ei sitä taho tajuta että on pienentynyt...

Ihana ko joulu lähestyy, saa alkaa ostelemaan lahjoja ja leipomaanki pitäis alkaa. Ensi viikolla ajattelin leipoa. Ensimmäiset juhlatki on tässä tulossa ennen joulua, kun sisko valmistuu...pääsee maistelemaan voileipäkakkua ja täytekakkua cheeky. Mulla ei ole ollut vaikeaa mieleihalujen kanssa, koska niitä ei ole juurikaan ollut. Nälkää en edelleenkään ole tuntenut ollenkaan, mutta pitää muistaa syödä 2-3h välein ettei tule heikotusta. Välillä on vaikea saada se kuusi kertaa syötyä päivän aikana, syönkin viimeisen kerran tosi myöhään, n. klo 23 aikaan.  Kahdeksaa kertaa en kyllä millään pysty syömään, kun supsitus on se 6-8 kertaa/päviässä. Tässäpä taas kuulumisia, mukavaa joulun odotusta kaikille heart!!!